Företagstvättjänster i Nordstan

Nordstan Företagstjänster

Oavsett om ni har behov av rena kläder, mattor eller andra textilier på ert företag kan vi hjälpa er med detta. Alltid till ett fördelaktigt pris.

Oavsett om ni har behov av rena kläder, mattor eller andra textilier på ert företag är ni alltid välkomna att kontakta oss på Nordstans servicecenter.

Vi skräddarsyr alltid våra erbjudande efter ert företags specifika behov och erbjuder pålitliga företagstjänster inom kemtvätt, vattentvätt och skrädderi.

Bland annat kan vi skapa en tvättplan som passar dig perfekt, där du själv bestämmer upphämtningstid och där allt betalas via faktura. Allt du behöver göra är att berätta om dina behov, önskad frekvens samt vilken budget du har.

Vi återkommer med förslag på upplägg baserat på dina önskemål och låter dig välja den tvättplan som passar just dina behov.

Det blir inga dolda kostnader eller avgifter. Våra tjänster och tidsestimat är alltid baserade på ditt schema och din tillgänglighet.

Upphämtning sker i Nordstan och du kan välja mellan månatliga eller veckovisa faktureringsalternativ.

Vi erbjuder flexibla och prisvärda kemtvättstjänster till företag och organisationer i Göteborg med omnejd-  Hör av dig redan idag!

Vi kan erbjuda ditt företag, din organisation, ditt kontor eller ditt evenemang en stor variation när det kommer till tvätt av kläder, tygvård och professionell kemtvätt.

Det inkluderar att regelbundet samla in, tvätta och därefter leverera stora mängder kontorskläder.

Vi kan även utföra reparationer på byxor, skjortor, kjolar, overall, klänningar och kostymer som tillhör personal och anställda. Reparationer och ändringar utförs hos vår partner Clean kemtvätt & skrädderi på Backaplan i Göteborg.

Därför ska du anlita Nordstans servicecenter

Pålitlig service

Vi erbjuder en pålitlig service och är alltid noggranna och försiktiga vid hanteringen av plagg.

Lång erfarenhet

Vår personal har lång erfarenhet och djup kunskap om olika typer av tyg, kläder och textilier.

Högsta kvalitet

Vi arbetar med modern utrustning som alltid säkerställer att det utlovade arbetet utförs med högsta kvalitet.

Utmärkt service

Vi erbjuda dig den tjänst som du vill ha på ditt sätt. Vi är specialister på alla sorters vattentvätt, kemtvätt, skrädderi och industritvätt i Nordstan.

Hög kvalité och fantastisk service är vi alla ute efter!

Rulla till toppen