Om Nordstans service center

Om Nordstans servicecenter

NOSC

För alla dina behov i Göteborg

Vi erbjuder kemtvätt, skrädderi, fototjänster, kopiering, toalett, lounge samt bagageförvaring i Nordstan i centrala Göteborg.

Om Nordstans servicecenter. Vi har varit verksamma i över 10 år och erbjuder kemtvätt, skrädderi, toaletter, fototjänster och kopiering till besökare som tagit sig till Nordstan i Göteborg. Nordstans servicecenter är dessutom ombud för Postnord och har bland annat hand om paketutlämning i egenskap av serviceställe.

Vi som jobbar på Nordstans servicecenter är stolta över vårt jobb och brinner för att erbjuda en god kundupplevelse. 

Vår kemtvätt och tvättservice är belägen mitt i Göteborg och vi kan erbjuda skräddarsydd leverans. 

Vår långa erfarenhet är en garant för högkvalitativa resultat. Vi på Nordstan servicecenter hjälper dig att hitta de bästa tjänsterna i stan för tvätt, kemtvätt och strykning. 

Oavsett om du är privatperson eller om du representerar ett företag. Har du ett trasigt plagg kan dessutom våra erfarna skräddare laga det kostnadseffektivt och geschwint.

Ska du ut och resa kan vi förbereda ditt bagage (tvätt, strykning, vikning och organisering) snabbt och lätt. Allt du behöver göra är att hämta upp ditt bagage när det är dags att resa.

Vi erbjuder även bagageförvaring i Göteborg. När du förvarar ditt bagage hos oss på Nordstans servicecenter kan du vara säker på att ditt bagage är i tryggt förvar. 

Vår förvaring är smidig och prisvärd, vilket gör att du inte behöver oroa dig för dina väskor när du är ute och gör stan.

Om Nordstans servicecenter

Pålitlig service

Vi erbjuder en pålitlig service och är alltid noggranna och försiktiga vid hanteringen av plagg.

Lång erfarenhet

Vår personal har lång erfarenhet och djup kunskap om olika typer av tyg, kläder och textilier.

Högsta kvalitet

Vi arbetar med modern utrustning som alltid säkerställer att det utlovade arbetet utförs med högsta kvalitet.

Utmärkt service

Vi erbjuda dig den tjänst som du vill ha på ditt sätt. Vi är specialister på alla sorters vattentvätt, kemtvätt, skrädderi och industritvätt i Nordstan.

Hög kvalité och fantastisk service är vi alla ute efter!

Rulla till toppen